ЗАЩОТО АНОНСЪТ Е ВАЖЕН

ЗА НУЖДИТЕ НА ВАШАТА ФОТОГРАФСКА ИЗЛОЖБА ИЛИ СЪБИТИЕ Е УСЛУГАТА НИ, НАСОЧЕНА СПЕЦИАЛНО КЪМ ФОТОГРАФИТЕ

За всеки фотограф най-вълнуваща е срещата с публиката, момент когато виждаме снимките на стената и съхранените моменти в тях. Или онези мигове, когато не само показваме снимки, но и разказваме в срещи за извървения път. Независимо дали подготвяте фотографска изложба или друго фотографско събитие (семинар, лекция, уъркшоп, др), можем да ви сътрудничим при подготовката на материалите  – от дизайна до печата.

КАКВО МОЖЕМ ДА ПРЕДЛОЖИМ?

ПРЕДПЕЧАТ НА ИЗЛОЖБИ

Консултация и подготовка на изображенията за изложбата: преоразмеряване, виртуално паспарту (по желание и според концепцията). Консултация за избор на медия за печат.

ДИЗАЙН НА ПЛАКАТ

Подготовка на плакат придружаващ вашата изложба на място на събитието. В допълнение можем да предложим и Cover дизайн за анонс в социалните медии или мейлинг, както и да препоръчаме печатница.

ДИЗАЙН НА ПОКАНИ

Всяко събитие има нужда от добро анонсиране. Поканата е израз на лично отношение към специалните гости. Екипът ни може да подготви покани допълващи цялостната идея на проекта.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ ПРОЕКТИ

ЦЕНИ

Дизайн на плакат и покани

Общ дизайн
75,00лв

Услугата включва подготовка на единна визия и предпечат на плакат (размери 60х40см или 50х70см) и покани за изложбата или събитието (печатни или електронни). Допълнително можем да сътрудничим за печат.

Предпечат на изложба

До 20 снимки
90,00лв

Услугата включва оформление и подготовка за печат на изложба до 20 снимки. Име на автор и творба по желание според проекта, или подготовка на табелки. Допълнително можем да сътрудничим за печат.

Предпечат на изложба

До 30 снимки
120,00лв

Услугата включва оформление и подготовка за печат на изложба до 30 снимки. Име на автор и творба по желание според проекта, или подготовка на табелки. Допълнително можем да сътрудничим за печат.

Предпечат на изложба

До 40 снимки
140,00лв

Услугата включва оформление и подготовка за печат на изложба до 40 снимки. Име на автор и творба по желание според проекта, или подготовка на табелки. Допълнително можем да сътрудничим за печат.

КОМПЛЕКСНА КОНСУЛТАЦИЯ

С цел да предложим по-комплексна и качествена услуга можем да обсъдим вашия проект в среща и да ви консултираме цялостно за организиране производството на вашата изложба и съпътстващите материали за анонс. Имаме дългогодишен опит в участието и подготвянето на индивидуални изложби и можем да коментираме избора на подходящата медия за печат. Работим с водещи и утвърдени фотографски печатници и можем да сътрудничим за по-добри цени.

Услугата включва консултация за подготвяне на изложба, съпътстващи материали и подбор на медия. Допълнително можем да сътрудничим за печат. При ползване на някой от посочените пакети за дизайн и предпечат се ползва 25% отстъпка от цената за консултация.

Цена за консултация: 50.00лв

ПРЕФЕРЕНЦИИ ЗА КЛИЕНТИ С КАРТА LUMINOUS

! Посочените пакети за предпечат на изложба не включват ретуш. При нужда можем да ви препоръчаме колеги, които извършват тази услуга. 

За изготвяне на оферта за изложба различна от посочените пакети цената се изготвя индивидуално в зависимост от проекта. Всеки клиент на Фото Кафе, ползващ карта „Луминус“ може да се възползва от преференциални цени след изготвена оферта.

Подаването на файловете за предпечат на изложбата става не по-малко от 2 седмици преди дата на откриване, или след консултация за срокове за печат. При по-мащабни проекти може да се наложи и по-рано, а сроковете за изпълнение се договарят и с печатницата.