ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ КЛИЕНТСКАТА НИ КАРТА И ПОЛЗВАЙТЕ СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ВСИЧКИТЕ НИ УСЛУГИ

ВИЖТЕ ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНА И КАКВО ВКЛЮЧВА:

КАКВО Е ПРОГРАМА „ЛУМИНУС“?

  • От тази година Фото Кафе стартира нова програма за своите клиенти. Даваме възможност на всеки ползващ редовно услугите ни да заяви своята клиентска карта „Луминус“ за тази програма, със специални условия.

КАКВО Е КЛИЕНТСКАТА КАРТА?

  • Притежателите на клиентска карта „Фото Кафе Луминус“ могат да се ползват от специални отстъпки и/или преференции за всичките ни услуги. Картите са персонални и могат да се ползват само от притежателя им, без право на преотстъпване.

КАКВИ УСЛУГИ СА ВКЛЮЧЕНИ В ПРОГРАМА ``ЛУМИНУС``?

Притежателите на клиенстка карта „Фото Кафе Луминус“ ползват преференции за следните услуги:

ПОЧИСТВАНЕ НА МАТРИЦА

Важи за пакети STANDART / EXTRA

ТЕСТ ЗА ТОЧНОСТ НА ФОКУСА

Важи за пакети FIX /  ZOOM

КАЛИБРИРАНЕ НА МОНИТОР

Важи за пакети STANDART / EXTRA
КАКВИ ПРЕФЕРЕНЦИИ СА ВКЛЮЧЕНИ В КАРТАТА?
  • Притежателите на клиентска карта “ Фото Кафе Луминус“ ползват 20% отстъпка от цените на услуги: Почистване на матрица, Тест за точност на фокуса и Калибриране на монитор (важи за всички пакети);
  • Притежателите на клиентска карта “ Фото Кафе Луминус“ ползват 5% отстъпка от цената на Услуга по която има обявена текуща промоция;
  • Клубните карти са с поредна номерация и дават право на посочените преференции само на нейния притежател, без право на преотстъпване на трети лица.
КАК ДА ПОРЪЧАМЕ КЛИЕНТСКА КАРТА?

Всеки клиент на Фото Кафе, желаещ да се включи в програма „Луминус“ и да ползва отстъпките по картата, може да заяви клиентската си карта на място при посещение в нашия офис, или по мейл. За издаване на карта се заплаща еднократна такса от 7.00лв за пластиката.

Фото Кафе си запазва правото да прави промени по преференциите включени в програма „Луминус“, като те винаги ще бъдат обявявани на страницата ни, а притежателите на клубна карта ще бъдат уведомявани чрез мейл.

ЗА ВЪПРОСИ НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС